Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@21:00:47 GMT

هنوز ۲ میلیون دانش‌آموز کتاب درسی نخریدند!

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۸۸۰۱

هنوز ۲ میلیون دانش‌آموز کتاب درسی نخریدند!

آفتاب‌‌نیوز :

تا آغاز سال تحصیلی جدید یعنی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰ فقط دو هفته باقیست، اما هنوز ۲ میلیون و ۱۱۰ هزار دانش‌آموز نسبت به خرید اینترنتی کتاب‌های درسی خود اقدام نکرده‌اند.

محمد علوی‌تبار معاون سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در این خصوص گفت: «تا این زمان ۱۲ میلیون و ۸۸۹ هزار دانش‌آموز نسبت به خرید اینترنتی کتاب‌های درسی خود اقدام کرده‌اند، اما هنوز ۲ میلیون و ۱۱۰ هزار دانش‌آموز کتاب‌های درسی خود را خریداری نکرده‌اند و ما به همین دلیل مهلت خرید اینترنتی کتاب‌های درسی را تا ۲۰ شهریور تمدید می‌کنیم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* هنوز تعدادی از دانش‌آموزان در مدرسه ثبت‌نام نکردند

یک سری از این دانش‌آموزان که هنوز برای خرید کتاب درسی خود اقدام نکردند، هنوز در مدرسه هم ثبت‌نام نکردند!

پدر یک دانش‌آموز پایه پنجم گفت: «منزل‌مان تغییر کرد و به همین دلیل مدرسه فرزندم هم تغییر کرده است، اما در این شرایط کرونا، هنوز مدرسه مناسب را پیدا نکردیم. تا سال گذشته فرزندم در مدرسه غیردولتی درس می‌خواند و به رغم اینکه مدارس تعطیل بود و آموزش‌ها به شکل مجازی ارائه می‌شد، شهریه مدرسه را می‌دادیم که خیلی زیاد بود و الان هم منتظریم که تکلیف بازگشایی مدارس مشخص شود و بعد، او را در مدرسه ثبت‌نام کنیم».

* مشکلات سامانه سیدا و پادا

تعدادی از دانش‌آموزان هم امسال به پایه دهم می‌روند و این گروه، چون انتخاب رشته تحصیلی دارند و البته سامانه پادا هم با مشکلاتی مواجه شده است، دچار دردسر شدند.

علوی‌تبار در این خصوص گفت: «دانش‌آموزانی که کتاب‌های خود را خریداری نکرده‌اند بیشتر در مقطع متوسطه دوم در شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش هستند که علت آن هم تأخیر در انتخاب رشته تحصیلی و ثبت نشدن اطلاعات دانش‌آموزان در سامانه سیدا و پادا است».

* دانش‌آموزانی که کتاب دیر به دستشان می‌رسد

آری، یکی از مشکلاتی که این روز‌ها فرهنگیان در مدارس با آن مواجه هستند، مشکلات سیدا و پادا است. این سامانه‌ها دارای نقص بوده و بعضا ثبت اطلاعات با مشکل مواجه می‌شود.

اگر ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه سیدا و پادا انجام نشود، آن‌ها مجاز به خرید کتاب درسی در سامانه فروش کتاب درسی نیستند و در صورت تأخیر در ثبت اطلاعات خود کتاب‌های درسی خود را با تأخیر دریافت خواهند کرد.

مادر دو دانش‌آموز پایه هفتم گفت: «حدود دو ماه است که فرزندم را در مدرسه ثبت‌نام کردم، اما هربار که برای ثبت‌نام کتاب درسی به سامانه مراجعه می‌کنیم، می‌نویسد که اطلاعات شما در سامانه موجود نیست و به مدرسه به مراجعه کنید. با مدرسه هم تماس گرفتیم و می‌گویند که اطلاعات فرزندانم را وارد سامانه سیدا کردند، پس چرا ما نمی‌توانیم ثبت‌نام کتاب درسی را انجام دهیم».

* ثبت کتاب به شرط ثبت اطلاعات در سیدا و پادا

اشکالات سامانه سیدا و پادا موجب شده است که کتاب‌ها دیر به مناطق هم برسد.

حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در این خصوص اظهار کرد: «ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان پایه‌های ورودی و اصلاح سفارش کتاب‌های درسی میان پایه مستلزم ثبت‌نام قطعی دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جاری است. تاکنون بیش از ۹۵ درصد کتاب‌های درسی در سطح استان و مناطق تابعه ارسال شده است.  توزیع کتاب از منطقه به مدرسه منوط به ثبت‌نام قطعی دانش‌آموزان در مدرسه و ثبت در سامانه سیدا است، تا پس از آن مناطق بتوانند کتاب‌های درسی را به مدارس تحویل دهند».

ملکی گفت: «طبق برنامه درسی مقرر بود که از ابتدای شهریور این کار انجام شود، اما به دلیل عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدرسه و همچنین عدم ثبت اطلاعات در سامانه سیدا و عدم ثبت سفارش کتاب‌های درسی، این کار دچار تعلل شده است».

* مهلت ثبت سفارش کتاب درسی تمدید شد

با توجه به مشکلات سامانه سیدا و پادا و اینکه برخی دانش‌آموزان هنوز برای کتاب درسی اقدام نکردند، مقرر شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تمدید شود و تا ۲۰ شهریور مهلت ایجاد شد.

البته دانش‌آموزانی که نسبت به خرید اینترنتی کتاب‌های درسی اقدام کرده‌اند از ۲۰ شهریور می‌توانند کتاب‌های خود را از مدرسه محل تحصیل دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کتاب درسی دانش آموز خرید اینترنتی کتاب های درسی کتاب های درسی خود دانش آموزان ثبت سفارش کتاب سامانه سیدا ثبت اطلاعات دانش آموز کتاب درسی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۸۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند

معلمی، شغل یا حرفه نیست بلکه جلوه‌ای از ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی برای دانش‌آموزانی است که آینده‌سازان این مرزوبوم هستند و چه زیبا امام راحل فرموده‌اند که معلمی شغل انبیاست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، دوازدهم اردیبهشت هر سال یادآور روزی است که به نام مجاهدان و فداکاران عرصه علم و تربیت نام‌گذاری شده است، روزی که به نام و برای معلمان است تا پاسداشتی از این مجاهدان بی‌ادعا از تدریس تا فداکاری برای دانش‌آموزان این مرزوبوم صورت بگیرد.

در گوشه گوشه استان فارس جلوه زیبای از این مجاهدت معلمان برای دانش‌آموزان مشهود است؛ پارگی عصب دست، شکستگی دست و پا، گذشتن از حق نه ماهه مرخصی زایمان، بیماری و سایر مشکلات موجب نشده است تا معلمان از فعالیت و تدریس علم و تربیت به دانش‌آموزان دست بکشند.

این گزارش تنها بخشی از ایثارگری معلمان و مدیران را در سطح استان فارس روایت می‌کند که هر یک عشق و ایثار خود را به دانش‌آموزان بدون هیچ چشمداشتی ابراز می‌کنند.

رفتار مسئولانه آموزگار در قبال دانش‌آموز کم‌بینای خود

فهیمه محجوب معلم پایه اول از وقت فراغت خود برای تدریس به دانش‌آموز کم‌بینای خود استفاده می کند، وی آموزگار دبستان دخترانه شهید قاطعی میمند فارس است.

این معلم مسئولیت‌پذیر روزانه در شیفت‌های عصر که ساعت استراحت و تعطیلی است، در مدرسه حضور پیدا می‌کند و کلاس‌های آموزشی و تقویتی را بدون دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ای برای دانش‌آموز کم‌بینای خود برگزار می‌کند تا مشق ایثار و فداکاری دهد.

مدیر مدرسه‌ای که موجبات آزادی پدر یک دانش‌آموز را فراهم آورد

حکایت دیگری از روایت ایثار و فداکاری معلمان و مدیران در مدارس استان فارس مربوط به مدیر مدرسه‌ای در شهرستان قیرو کارزین استان فارس است که در ذهن یکی از دانش‌آموزان خود قابی ماندگار ایجاد کرد.

یعقوب عباسی که مدیر یکی از آموزشگاه‌های ابتدایی شهرستان قیر و کارزین استان فارس است با جمع‌آوری و پرداخت بدهی، موجبات آزادی پدر یک دانش‌آموز را فراهم آورد.

ماجرای این اتفاق نیک به زمانی باز می‌گردد که معلم و مدیر مدرسه با مشاهده افت تحصیلی و کم شدن نشاط و انرژی دانش‌آموز، پیگیر مسائل آموزشی او شدند و متوجه شدند که مسائل پیش‌آمده به دلیل زندانی بودن پدر دانش‌آموز است.

این مدیر متعهد مدرسه با پیگیری و کمک گرفتن از خیران و همکاران فرهنگی خود باعث پرداخت بدهی ولی دانش‌آموز شد و در یک روز دانش‌آموز را با دیدن پدر خود در مدرسه غافلگیر کرد و روحیه نشاط و سر زندگی را به این دانش‌آموز برگرداند.

تدریس مجازی معلم دل‌سوز میمندی استان فارس برای دانش‌آموز بیمار

خانم معلم اهل میمند استان فارس هر روز از تدریس خود فیلم می‌گیرد و برای دانش‌آموزش که دارای بیماری مسری است، ارسال می کند تا علاوه بر بهره بردن دانش‌آموزش از مطالب درسی، او را با ایثار و فداکاری و دل‌سوزی آشنا کند.

لیلا کشاورزی، معلم پایه دوم دبستان نرجس خاتون میمند استان فارس است که در اقدامی مسئولانه در مواجهه با بیماری مسری دانش‌آموزش، جهت هماهنگ بودن با آموزش‌های کلاس، از تدریس‌های خود فیلم تهیه می‌کند و برای دانش‌آموز ارسال می‌کند و زمان استراحت در منزل نیز برای این دانش‌آموز وقت می‌گذارد و رفع اشکال انجام می‌دهد.

معلمی که فوت مادرش هم مانع تعطیلی کلاس نشد

معلم اهل فسا استان فارس که با وجود فوت مادر و داشتن این اندوه بزرگ کلاس درسش را تعطیل نکرد.

معصومه جعفری، آموزگار دبستان شهید دیالمه شهرستان فسا استان فارس است که با وجود اینکه مادر خود را از دست داد و غم بزرگی تمام وجودش را فراگرفت اما در عملی مسئولیت‌پذیرانه کلاس درسش را تعطیل نکرد و باعث شد دانش‌آموزانش از درس عقب نمانند.

ادای نذر معلم فیروزآباد فارس برای دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی

یک خانم معلم اهل فیروزآباد استان فارس نیز در یک نذر علمی هرساله برای دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی و کم‌شنوا کلاس درس رایگان برگزار می‌کند و در حل مسائل درسی به آنها کمک می کند.

فریبا کشاورز معلم مدارس متوسطه اول شهرستان فیروزآباد استان فارس هرسال در ایام امتحانات نهایی به دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی و کم‌شنوا با برگزاری جلسات رایگان رفع اشکال و تدریس دروس در امتحانات کمک می‌کند.

این خانم معلم متعهد هر سال با شروع امتحانات نهایی با حضور در خوابگاه دانش‌آموزان بهزیستی و دانش‌آموزان کم‌شنوا به آنها کمک می‌کند تا در امتحانات خود موفق باشد.

وی هدف از انجام این کار را ادای یک نذر خود می‌داند و می‌گوید: وقتی موفقیت و پیشرفت این دانش‌آموزان را می‌بینم حاضر نیستم این خوشحالی را با هیچ چیز دیگری عوض کنم.

این معلم فیروزآبادی اضافه می‌کند: قبولی این دانش‌آموزان در امتحانات بهترین دستمزد و افتخار برای من است و من با تمام توان و اراده این کار را سال‌ها ادامه می‌دهم و تصمیم دارم با همکاری دبیران دیگر بتوانیم در تمام دورس مشکلات این عزیزان را مرتفع سازیم.

رفتار مسئولانه یک خانم مدیر مدرسه در قبال دانش‌آموزان کم‌برخوردار

یک مدیر مدرسه در بوانات استان فارس در قبال دانش‌آموزان کم‌برخوردار آموزشگاه خود احساس مسئولیت می‌کند و با تهیه بسته‌های معیشتی سعی می‌کند اندکی از محرومیت آنها را بکاهد.

خدیجه کاظمی، مدیر دبیرستان شبانه‌روزی حضرت زهرا بوانات استان فارس است و طی شناسایی دانش‌آموزان نیازمند مدرسه اقدام به تهیه بسته‌های معیشتی برای آنها می‌کند.

وی به صورت کاملاً محرمانه این بسته‌های معیشتی را بدون اینکه دانش‌آموزانش متوجه شوند به دست خانواده‌های آنها می‌رساند،این مدیر مدرسه معتقد است، هر میزان که دغدغه دانش‌آموزان نسبت به معیشتشان کمتر شود تمرکز آنها برای یادگیری درس بالاتر می‌رود.

ادای نذر دانایی معلم شیرازی نسبت به دانش‌آموزان

دبیر تاریخ شاغل در هنرستان شهید جوانمردی آموزش و پرورش ناحیه سه شیراز، 150 جلد کتاب را به کتابخانه مدرسه هدیه داد.

افشین ابروان، دبیر تاریخ هنرستان جوانمردی ناحیه سه شیراز که علاقه‌مند به کتاب و کتابخوانی است، ۱۵۰ عنوان کتاب را به کتابخانه هنرستان محل تدریس خود اهدا کرد تا با نذر دانایی، محتوای خوب را در اختیار دانش‌آموزان علاقمند به مطالعه قرار دهد،به گفته همکاران این آقا معلم، ایشان فردی مطلع، تاریخ‌دان و آشنا به امور روان‌شناسی است که در مواقع مختلف، فرهنگیان و دانش‌آموزان را در یادگیری و بیان اطلاعات مورد نیازشان یاری می‌کند.

به گزارش ایمنا، این روایت‌ها تنها گوشه‌ای از فداکاری‌های معلمان این سرزمین است، معلمانی که پیامبران زمان خویش شده‌اند تا دانش‌آموزانشان بدون هیچ دغدغه‌ای درس بخوانند تا بعدها بتوانند در پیشرفت و سازندگی کشورشان سهیم باشند.

کد خبر 749529

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها